AliTestPress

Alu iPhone dokk öt dollárért

2016. február 03. - Wywern

Most már gondolom, mindenki számára világossá vált, hogy iPhone tulaj vagyok. Az viszont eddig talán még nem volt meg, hogy a számítógépem is az Apple gyárában készült. Egy Mac Mini és egy alu Cinema Display díszíti az asztalomat - ami egy alukeretes üvegasztal -, így már régóta kerestem egy asztali dokkolót a telefonomnak, de mindig visszahőköltem a műanyag izéktől, vagy a tízezres árú alu daraboktól.

Mielőtt azonban továbbmennék, egy kérdést tisztázzunk. Minek is kell nekem dokkoló? Hát nem kell. Nagyon jól elvagyok a gyári kábellel, meg egy dokkolós órával az ágyam mellett, de zavarnak az asztalom a kábelek. Többnyire wireless billentyűzetet használok és Magic Touch Pad-et és így olyan rendet tudok varázsolni az asztalomon, amiben öröm a munka. Na ebben segítene egy dokk, ami harmonizál a többi rendszerkomponens stílusával és elég csak belecsapni a telót minden gond nélkül és elfeledkezni róla, amíg meg nem csörren.

Na erre lett kiváló megoldás ez a termék

Mint az a képeken is látszik, ez nem tud többet, mint amire kell. Bele lehet dokkolni az eddigi összes lighting csatlakozós iPhone-t. Rendesen tölti őket és az adatforgalmat is engedélyezi rajta keresztül a teló, ami az ilyen árfekvésnél ritka extra.

Ja és istenien néz ki. Olyan istenien, hogy a Belkin saját logóval 30 dollárért méri darabját. Ami természetesen biztosan nem élet, adat és robbanásveszélyes, mint ez, de én egy hete használom és a telefonom még nem olvadt el és a gépem sem vált még halálos hackertámadás áldozatává.

Éppen ezért szerintem:

3.png

A bejegyzés trackback címe:

https://alitestpress.blog.hu/api/trackback/id/tr108358174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása